1m3 homok ára 2023 Budapest. A minőségi homok árak nem olcsók.

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Homok árak Mosott homok Marosi homok Folyami homok Vakoló homok Falazó homok Szürke homok Bánya homok Töltő homok Homokozó homok 1m3 homok ára Kalkulátor

Homok árak 2023 Budapest

Homok árak 2023 Budapest.

Homok árak 2023 Budapest. A homok árak függenek a homok felhasználásának jellegétől, a homok anyagától, a homok szemcséinek méretétől, tisztaságától!

Folyami homok ára 9000 Ft/m3 vakoláshoz, térkő besöpréshez, Mosott homok ára 9000 Ft/m3 vakoláshoz, a Marosi homok ára 9000 Ft/m3 térkövezéshez, játszóterek burkolata alá, Homokozó homok ára 10000 Ft/m3 gyermek homokozókba és távolugró gödrökbe, Szürke homok ára 9000 Ft/m3 sportpályák talapzatának, Vakoló homok ára 9000 Ft/m3 vakoláshoz, Falazó homok ára 9000 Ft/m3 falazáshoz, Bánya homok ára 9000 Ft/m3 kábel fektetéshez, Töltő homok ára 7500 Ft/m3 gödrök feltöltéséhez.

Mosott homok árak Budapest

Mosott homok árak Budapest.

Mosott homok árak 2023 Budapest. Mosott homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A mosott homok ára 9000 Ft/m3. A mosott homok árak alacsonyak. A mosott homok a homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1mm-nél kisebb szemcséjű kvarc szemcsék osztályozásával hozzák létre. Az építőiparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz, vízzáró lábazatok készítéséhez. Térkövezésnél besöpréshez, gumimedencék fenekének kiképzéséhez, játszóterek csillapító rétegének ágyazására is használható. A mosott homok közmű fektetésre is használható.

Marosi homok árak Budapest

Marosi homok árak Budapest.

Marosi homok árak 2023 Budapest. Marosi homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A marosi homok ára 9000 Ft/m3. A marosi homok árak alacsonyak. A marosi homok a homokos kavics osztályozása során a 4 mm-nél kisebb szemcséjű kvarc szemcsék frakcionálásával készül. A marosi homok felhasználható aljzatoláshoz, lábazatok vízzáró rétegének elkészítéséhez. A marosi homok 0-4 térkövezésnél a viacolor kövek ágyazásához használható, kerti gumimedencék fenekének kiképzéséhez is megfelelő. A marosi homok a kötött termőföldek lazítására is alkalmas.

Folyami homok árak Budapest

Folyami homok árak Budapest.

Folyami homok árak 2023 Budapest. Folyami homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A folyami homok ára 9000 Ft/m3. A folyami homok árak alacsonyak. A folyami homok a homokoskavics bányászata során az 1mm-nél kisebb szemcsék frakcionálásával hozzák létre. A folyami homok 0-1 felhasználható az építőiparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz. A gyermek játszóterek ütés csillapitó burkolatának beágyazásához a folyami homok az előírás. A folyami homok kötött talajok lazítására kiváló, de gyermek homokozókba nem használható.

Vakoló homok árak Budapest

Vakoló homok árak Budapest.

Vakoló homok árak 2023 Budapest. Vakoló homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A vakoló homok ára 9000 Ft/m3. A vakoló homok árak alacsonyak. A vakoló homok a homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1mm-nél kisebb szemcsék osztályozásával hozzák létre. A vakoló homok 0-1 felhasználható az építő iparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz. A vakoló homok 0-1 várépítésre teljesen alkalmatlan. A vakoló homok 0-1 használható térkövezésnél a viacolor besöpréséhez, kerti gumimedencék telepítésénél a medence fenekének kiképzéséhez is megfelelő.

Falazó homok árak Budapest

Falazó homok árak Budapest.

Falazó homok árak 2023 Budapest. Falazó homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A falazó homok ára 9000 Ft/m3. A falazó homok árak alacsonyak. A falazó homok szemcséinek zömét az apróbb agyag szemcsék alkotják, ez nagyban meghatározza a falazó homok fizikai tulajdonságait. A falazó homok sajátos színét a Kárpat-medencére jellemző sárgás, barnás, vöröses elegyrészeknek köszönheti. A falazó homok az építőiparban főként falazáshoz használható de közmű vezetékek beágyazására is használják. A falazó homok a kötött termőföldek lazítására jó hatásfokkal használható.

Szürke homok árak Budapest

Szürke homok árak Budapest.

Szürke homok árak 2023 Budapest. Szürke homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A szürke homok ára 9000 Ft/m3. A szürke homok árak alacsonyak. A szürke homok a homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1mm-nél kisebb szemcsék frakcionálásával hozzák létre. A szürke homok 0-1 felhasználható falazáshoz, vakoláshoz. A szürke homok 0-1 térkövezésnél a viacolor besöpréséhez, kerti gumimedencék fenekének kiképzéséhez is megfelelő. A szürke homok a kötött termőföldek lazítására is alkalmas, közmű vezetékek fektetésére is használható, de homokozásra alkalmatlan.

Bánya homok árak Budapest

Bánya homok árak Budapest.

Bánya homok árak 2023 Budapest. Bánya homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A bánya homok ára 9000 Ft/m3. A bánya homok árak alacsonyak. A bánya homok szemcséinek zömét az apróbb agyag szemcsék alkotják, ez nagyban meghatározza a bánya homok fizikai tulajdonságait. A bánya homokot az építőiparban főként falazáshoz használják, lakások vakoláshoz, gyermek homokozók feltöltésére a csekély agyagtartalmú, szemcsésebb bánya homok használható. Az ilyen típusú bánya homok a kötött termőföldek lazítására is alkalmas.

Töltő homok árak Budapest

Töltő homok árak Budapest.

Töltő homok árak 2023 Budapest. Töltő homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A töltő homok ára 7500 Ft/m3. A töltő homok árak alacsonyak. A töltő homok a homokbányák legfelső meddő rétege, mely kitermelését követően legtöbbször agyagos. A töltő homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez nagyban meghatározza a töltő homok fizikai tulajdonságait. A töltő homok agyagos, az építőiparban vékonyabb rétegek feltöltésére, közmű vezetékek beágyazására használják, még falazáshoz sem igazán alkalmas. A töltő homok a kötött termőföldek lazítására sem használható.

Homokozó homok árak Budapest

Homokozó homok árak Budapest.

Homokozó homok árak 2023 Budapest. Homokozó homok árak során lényeges a homok felhasználásának jellege, a homok szemcséinek mérete, tisztasága!

A homokozó homok ára 10000 Ft/m3. A homokozó homok árak alacsonyak. Homokozó homok a csekély agyagtartalmú, szemcsés szerkezetű bánya homok. A homokozó homok hónapok múltával sem keményedik át, azonban az állatok elől biztonságosan elzárva tartandó, hogy megelőzzük a súlyos kimenetelű fertőzéseket, amelyeket az állatok ürüléke okoz!!! A homokozó homok a közmű vezetékek beágyazására, a kötött termőföldek lazítására jó hatásfokkal használható.

1m3 homok ára /2023

Homok:

Ár: Felhasználás:

Mosott homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

Marosi homok ár

9000 Ft Estrich betonozás, térkövezés

Homokozó homok ár

10000 Ft Homokozó távolugró gödör

Folyami homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

Vakoló homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás térkő besöprés

Falazó homok ár

9000 Ft Falazás, vakolás, talajlazítás

Bánya homok ár

9000 Ft Falazás vakolás talajlazítás

0-1 homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

0-4 homok ár

9000 Ft Estrich betonozás, térkövezés
A homok árak nem tartalmazzák a szállítást

 

Homok árak Budapest

Mennyi 1m3 homok ára (2023) ?

Mosott homok ár 9000 Ft/m3, marosi homok ár 9000 Ft/m3, homokozó homok ár 10000 Ft/m3, vakoló homok ár 9000 Ft/m3, falazó homok ár 8500 Ft/m3, folyami homok ár 9000 Ft/m3, bánya homok ár 8500 Ft/m3, töltő homok ár 7500 Ft/m3.

Hova kérhető homok szállítás ?

Mosott homok szállítás, marosi homok szállítás, homokozó homok szállítás, vakoló homok szállítás, falazó homok szállítás, folyami homok szállítás, bánya homok szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Nagykovácsi, Telki, Törökbálint, Vecsés, Budafok.

Mennyi a homok szállítás ár ?

A homok szállítás ár függ a homok mennyiségétől és a szállítás helyétől. Az irányárak a weboldalon tájékoztató jellegűek, személyre szabott homok szállítás árakat telefonon kérhetnek.

Mi a homok rendelés menete ?

Mosott homok rendelés, marosi homok rendelés, homokozó homok rendelés, vakoló homok rendelés, falazó homok rendelés, folyami homok rendelés, bánya homok rendelés, töltő homok rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.

Melyik homok alkalmas homokozásra ?

Homokozásra csak az enyhén agyagos homok használható, míg a mosott homkkal nem lehet várat építeni, addig a nagyon agyagos homok hamar átkeményedik, nehéz, sőt egyenesen kellemetlen bele alagutat ásni, lapátolni, formákba helyezni, ezért a gyerekek nem fognak vele játszani.

Melyik homok használható talajlazításra ?

A kötött talajok megművelése nehézkes, nem képesek a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére, a tápanyagok felhalmozására, ezért törekedni kell a tartósan morzsás szerkezet kialakítására! Erre a célra a 0-1es mosott hommokot, vagy a 0-4es marosi homokot ajánlom.

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest

+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj