Mosott, marosi, vakoló, bánya, homok ár Herceghalom

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Mosott marosi vakoló bánya homok árak Herceghalom

Homok árak Herceghalom.

Mosott homok árak Herceghalom, marosi homok árak Herceghalom, vakoló homok árak Herceghalom, homokozó homok árak Herceghalom, folyami homok árak Herceghalom, falazó homok árak Herceghalom, bánya homok árak Herceghalom. A homok minősége kiváló, a homok árak alacsonyak, a homok szállítás 1-2 napon belül történik. A jó minőségű mosott marosi folyami homokozó és szürke homok igen közkedvelt. A mosott homok vakolásra és falazásra egyaránt alkalmas, a marosi homok térkövezéshez futópályák, játszóterek burkolata alá, a homokozó homok gyermek homokozókba és távolugró gödrökbe, míg a szürke homok vakoláshoz térkövezéshez és sportpályák talapzatának alkalmas. A vakoló homok vakoláshoz és besöpréshez, a falazó homok és a bánya homok falazáshoz, a töltő homok agyag tartalma miatt jól tömöríthető, de talajlazításra nem használható.

Homokozó homok

Homokozó homok szállítás

1 köbméter Homokozó homok ár 12000 Ft/m3. Homokozó homok szállítás pár nap alatt. Homokozóba a szemcsés szerkezetű, csekély agyagtartalmú Homokozó homok a megfelelő. A Homokozó homok hónapok múltával sem keményedik át, az állatok elől elzárva előzzük meg az állati ürülék okozta fertőzéseket! A nyilvános játszóterek homokozóiba használható.

Homokozó homok szállítás.

Mosott homok

Mosott homok szállítás

1 köbméter Mosott homok ár 9000 Ft/m3. Mosott homok szállítás pár nap alatt. A Mosott homok szemcséinek mérete 0-1mm, színe szürke, a sóder bányászata során a kvarc szemcsék osztályozásával hozzák létre. A 0-1 Mosott homok falazásra, vakolásra használható. A Mosott homok térkövezésnél besöpréséhez, medencék alá terítve is megfelelő.

Mosott homok szállítás.

Marosi homok

Marosi homok szállítás

1 köbméter Marosi homok ár 9000 Ft/m3. Marosi homok szállítás pár nap alatt. A Marosi homok aljzatolásra, játszóterek ütéscsillapító felülete alá, térkövezésnél térkövek alá terítve használható. A Marosi homok cementigénye 3 q/m3 a felhasználás jellegétől függően. A Marosi homok a kertek talajának, a gyepszőnyegnek, a vetett fűnek a lazítására is alkalmas.

Marosi homok szállítás.

Falazó homok

Falazó homok szállítás

1 köbméter Falazó homok ár 9000 Ft/m3. Falazó homok szállítás pár nap alatt. A Falazó homok jellegzetes színét a Kárpát-medencére jellemző sárgás, vöröses elegy részeknek köszönheti. A Falazó homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez határozza meg fizikai tulajdonságait. A Falazó homokot falazásra alkalmas, vakolásra nem alkalmas.

Falazó homok szállítás.

Folyami homok

Folyami homok szállítás

1 köbméter Folyami homok ár 9000 Ft/m3. Folyami homok szállítás pár nap alatt. A Folyami homok színét a Kárpát-medencére jellemző, sárgás vöröses elegyrészeknek köszönheti. A Folyami homok felhasználható az építőiparban falazáshoz, vakoláshoz. A Folyami homok kövezésnél besöpréséhez, kerti gumimedencék fenekének kiszintezéséhez is megfelelő.

Folyami homok szállítás.

Vakoló homok

Vakoló homok szállítás

1 köbméter Vakoló homok ár 9000 Ft/m3. Vakoló homok szállítás pár nap alatt. A Vakoló homok szürke színét a homokban megtalálható elegyrészeknek köszönheti. A Vakoló homok falazáshoz, vakoláshoz használható. A Vakoló homok várépítésre alkalmatlan. A vakoló homok a viacolor besöpréséhez, gumimedencék fenekének kiképzéséhez is megfelelő.

Vakoló homok szállítás.

Szürke homok

Szürke homok szállítás

1 köbméter Szürke homok ár 9000 Ft/m3. Szürke homok szállítás pár nap alatt. A 0-1 Szürke homok a homokos kavics bányászata során az 1mm nél kisebb szemcséjű kvarcit szemcsék frakcionálásával hozzák létre, szürke színe jellegzetes. Felhasználható házépítés során falazáshoz, vakoláshoz. A Szürke homok kövezésnél besöpréshez megfelelő.

Szürke homok szállítás.

Bánya homok

Bánya homok szállítás

1 köbméter Bánya homok ár 9000 Ft/m3. Bánya homok szállítás pár nap alatt. A Bánya homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez határozza meg a Bánya homok fizikai tulajdonságait. A Bánya homokot az építőiparban falazáshoz használják, gyermek homokozók feltöltésére a szemcsésebb, csekély agyagtartalmú bánya homok használható.

Bánya homok szállítás.

Töltő homok

Töltő homok szállítás

1 köbméter Töltő homok ár 7000 Ft/m3. Töltő homok szállítás pár nap alatt. A Töltő homok a bányák legfelső meddő rétege, szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják. A Töltő homok agyagos, az építőiparban vékonyabb rétegek feltöltésére használják, még falazáshoz sem igazán alkalmas. A Töltő homok a kötött termőföldek lazítására sem használható.

Töltő homok szállítás.

0-4 homok

0-4 homok szállítás

1 köbméter 0-4 homok ár 9000 Ft/m3. 0-4 homok szállítás pár nap alatt. A 0-4 homok játszóterek ütéscsillapító felülete alá kiváló, térkövezésnél a térkövezés alapzata és a térkövek közé is használható. A 0-4 homok cementigénye 3 q/m3 a felhasználás jellegétől függően. A 0-4 homok a kertek talajának, akár a gyepszőnyegnek, a vetett fűnek a lazítására is alkalmas.

Bánya homok szállítás.

0-1 homok

Szürke homok szállítás

1 köbméter 0-1 homok ár 9000 Ft/m3. 0-1 homok szállítás pár nap alatt. A 0-1 homok szemcséinek mérete 0-1mm, színe szürke, a bányászat során a kvarc szemcsék osztályozásával készül. A 0-1 homok falazásra, vakolásra használható. A 0-1 homok térkövezésnél besöpréséhez, medencék alá terítve is megfelelő, de a kertek talajának a lazítására is alkalmas.

Szürke homok szállítás.

1 köbméter homok ára 2024

 • 1m3 0-1 homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 0-4 homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Mosott homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Marosi homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Homokozó homok ár

  12000Ft/m3

 • 1m3 Folyami homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Vakoló homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Falazó homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Szürke homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Bánya homok ár

  9000Ft/m3

 • 1m3 Töltő homok ár

  6000Ft/m3

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Kavics murva termőföld sóder homok ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Sóder föld murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT

Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj    Bővebben