Sóder szállítás 2023 Budapest. Minőségi sóder szállítás.

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Sóder szállítás 0-24 sóder 0-16 sóder 0-8 sóder Mosott sóder Rostált sóder Osztályozott sóder Kétszer rostált sóder 0-4 sóder Folyami sóder Dunai sóder Szürke sóder Bánya sóder Töltő sóder 1m3 sóder ára Kalkulátor

Sóder szállítás 2023 Budapest

Sóder szállítás, Budapest.

Minőségi sóder szállítás Budapest 2023. A sóder ára 3000Ft-tal több, cementigénye 6000Ft-tal kevesebb, vagyis a belőle készült beton OLCSÓBB, minősége JOBB!

0-4 Kétszer rostált sóder szállítás aljzatoláshoz, 0-24 Mosott sóder szállítás alapok betonozásához, 0-16 Osztályozott sóder szállítás kerítések betonozásához, 0-8 Rostált sóder szállítás szerkezeti betonokhoz, Dunai sóder szállítás ház alapokhoz, Folyami sóder szállítás kocsibeállókhoz, Bánya sóder szállítás szerelő betonokhoz, Töltő sóder szállítás feltöltésére. Sóder szállítás pár napon belül.

Mosott sóder szállítás 2023 Budapest

Mosott sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi mosott sóder szállítás 2023. Kiváló mosott sóder szállítás Budapest. Mosott sóder szállítás pár napon belül.

A mosott sóder agyag mentes, a színe különböző lehet, de ez a minőségét nem befolyásolja! A mosott sóder szemcséinek mérete maximum 0-32 mm, de a 0-24 mm-es fajtája az elterjedt. A mosott sóder szerkezeti betonok, estrich betonok, aljzatok betonozásához elengedhetetlen, de a mosott sóder házalapok, kerítések, támfalak, járdák és kocsibeállók készítéshez is felhasználható. A mosott sóder lábazatok vízzáró rétegének kialakítására is alkalmas.

Rostált sóder szállítás 2023 Budapest

Rostált sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi rostált sóder szállítás 2023. Kiváló rostált sóder szállítás Budapest. Rostált sóder szállítás pár napon belül.

A rostált sóder agyag mentes, a színe különböző lehet, de ez a minőségét nem befolyásolja! Fajtái: rostált sóder 0-16 és rostált sóder 0-8. Sokan kétszer rostált sóder néven ismerik, ez kicsit megtévesztő, ugyanis egyszerre frakcionálják a sódereket. A rostált sóder felhasználható szerkezeti betonok, aljzatok készítéshez, lábazatok vízzáró rétegének kialakításához, estrich betonokhoz, de kiválóan alkalmas lépcsők és járdák készítéséhez is.

Osztályozott sóder szállítás 2023 Budapest

Osztályozott sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi osztályozott sóder szállítás 2023. Kiváló osztályozott sóder szállítás Budapest. Osztályozott sóder szállítás pár napon belül.

Az osztályozott sóder széleskörű felhasználhatósága révén nagyon közkedvelt. Az osztályozott sóder agyag mentes. Fajtái: osztályozott sóder 0-16, osztályozott sóder 0-8. Az osztályozott sóder szerkezeti és estrich betonok készítéséhez, házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, járdák építésére ajánlott, az osztályozott sóder támfalak készítésére is alkalmas.

Kétszer rostált sóder szállítás 2023 Budapest

Kétszer rostált sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi kétszer rostált sóder szállítás 2023. Kiváló kétszer rostált sóder szállítás Budapest. Kétszer rostált sóder szállítás pár napon belül.

Az kétszer rostált sóder egyenetlen szemcseszerkezete miatt korlátozott a felhasználhatósága, szerkezeti, estrich betonok készítésére nem használható. Az kétszer rostált sóder házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, vastagabb járdák, támfalak építésére ajánlott. Az kétszer rostált sóder sáros, vizenyős területek feltöltésére nem alkalmas.

0-24 sóder szállítás 2023 Budapest

0-24 sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi 0-24 sóder szállítás 2023. Kiváló 0-24 sóder szállítás Budapest. 0-24 sóder szállítás pár napon belül.

A 0-24 sóder agyag mentes, a színe különböző lehet, de ez a minőségét nem befolyásolja! A 0-24 sóder szemcséinek mérete maximum 0-32 mm, de a 0-24 mm-es fajtája az elterjedt. A 0-24 sóder szerkezeti betonok, estrich betonok, aljzatok betonozásához elengedhetetlen, de a 0-24 sóder házalapok, kerítések, támfalak, járdák és kocsibeállók készítéshez is felhasználható. A 0-24 sóder lábazatok vízzáró rétegének kialakítására is alkalmas.

0-16 sóder szállítás 2023 Budapest

0-16 sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi 0-16 sóder szállítás 2023. Kiváló 0-16 sóder szállítás Budapest. 0-16 sóder szállítás pár napon belül.

Az 0-16 sóder széleskörű felhasználhatósága révén nagyon közkedvelt. Az 0-16 sóder agyag mentes. Fajtái: 0-16 sóder 0-16, 0-16 sóder 0-8. Az 0-16 sóder szerkezeti és estrich betonok készítéséhez, házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, járdák építésére ajánlott, az 0-16 sóder támfalak készítésére is alkalmas.

0-8 sóder szállítás 2023 Budapest

0-8 sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi 0-8 sóder szállítás 2023. Kiváló 0-8 sóder szállítás Budapest. 0-8 sóder szállítás pár napon belül.

A 0-8 sóder agyag mentes, a színe különböző lehet, de ez a minőségét nem befolyásolja! Fajtái: 0-8 sóder 0-16 és 0-8 sóder 0-8. Sokan kétszer 0-8 sóder néven ismerik, ez kicsit megtévesztő, ugyanis egyszerre frakcionálják a sódereket. A 0-8 sóder felhasználható szerkezeti betonok, aljzatok készítéshez, lábazatok vízzáró rétegének kialakításához, estrich betonokhoz, de kiválóan alkalmas lépcsők és járdák készítéséhez is.

0-4 sóder szállítás 2023 Budapest

0-4 sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi 0-4 sóder szállítás 2023. Kiváló 0-4 sóder szállítás Budapest. 0-4 sóder szállítás pár napon belül.

Az 0-4 sóder egyenetlen szemcseszerkezete miatt korlátozott a felhasználhatósága, szerkezeti, estrich betonok készítésére nem használható. Az 0-4 sóder házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, vastagabb járdák, támfalak építésére ajánlott. Az 0-4 sóder sáros, vizenyős területek feltöltésére nem alkalmas.

Folyami sóder szállítás 2023 Budapest

Folyami sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi folyami sóder szállítás 2023. Kiváló folyami sóder szállítás Budapest. Folyami sóder szállítás pár napon belül.

A folyami sóder agyag mentes, szemcse mérete maximum 0-32 mm, de a folyami sóder 0-24 mm-es fajtája az igazán ismert. A folyami sóder házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, vastagabb járdák, támfalak építésére egyaránt ajánlott, de a folyami sóder lábazatok vízzáró rétegének kialakítására is kiválóan alkalmas. Egy köbméter folyami sóder kb. 0.85 köbméter beton készítéséhez elegendő.

Dunai sóder szállítás 2023 Budapest

Dunai sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi dunai sóder szállítás 2023. Kiváló dunai sóder szállítás Budapest. Dunai sóder szállítás pár napon belül.

A dunai sóder agyag mentes, a színe különböző lehet, de ez a minőségét nem befolyásolja! A dunai sóder szemcse mérete maximum 0-24 mm. A dunai sóder széleskörű felhasználhatósága révén nagyon közkedvelt. A dunai sóder házak alapjához, kerítések lábazatához, kocsibeállókhoz, vastagabb járdák létrehozására, támfalak építésére egyaránt ajánlott. Egy köbméter dunai sóder kb. 0.85 köbméter beton készítéséhez elegendő.

Szürke sóder szállítás 2023 Budapest

Szürke sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi szürke sóder szállítás 2023. Kiváló szürke sóder szállítás Budapest. Szürke sóder szállítás pár napon belül.

A szürke sóder a kibányászott natúr sóder agyag tartalmának eltávolítása, mosása után keletkezik. A szürke sóder a szemcsék mérete alapján 0-24mm. A szürke sóder már a kitermelését követően agyag mentes. A szürke sóder felhasználható szerkezeti betonok, estrich betonok aljzatok házalapok, kerítések, támfalak, járdák és kocsibeállók készítéshez. A szürke sóder lábazatok vízzáró rétegének kialakításához is kiválóan alkalmazhazó.

Bánya sóder szállítás 2023 Budapest

Bánya sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi bánya sóder szállítás 2023. Kiváló bánya sóder szállítás Budapest. Bánya sóder szállítás pár napon belül.

A bánya sóder a kitermelését követően legtöbbször agyagos, silány minőségű, ezért a sóderbányák mosással javítják fel a minőségét. A tisztított bánya sóder osztályozása során készül a bánya sóder 0-32, bánya sóder 0-24, bánya sóder 0-16, bánya sóder 0-8 és a bánya sóder 0-4. A bányasóder területek feltöltésére jól használható, de sáros, vizenyős területek felkeményítésére nem alkalmas.

Töltő sóder szállítás 2023 Budapest

Töltő sóder szállítás árak Budapest.

Minőségi töltő sóder szállítás 2023. Kiváló töltő sóder szállítás Budapest. Töltő sóder szállítás pár napon belül.

A töltő sóder a sóderbányák legfelső rétegét képező, úgynevezett meddő réteg, amely kitermelését követően legtöbbször agyagos, silány minőségű, betonozásra teljesen alkalmatlan. A töltő sóder agyagos szerkezete miatt jól tömöríthető, utak alapzatának használható, de a sarat és vizet nem köti meg, ilyen célra használhatatlan, új termőréteg kialakítása előtt a területen elterítve, megdöngölve optimalizálni tudja a későbbi termőréteg vízháztartását.

Rostált sóder

Rostált sóder szállítás.

Rostált sóder szállítás szerkezeti betonokhoz, áthidalókhoz ...

Rostált sóder.

Mosott sóder

Mosott sóder szállítás.

Mosott sóder szállítás alapok, járdák, kerítések betonozásához ...

Mosott sóder.

Osztályozott sóder

Osztályozott sóder szállítás.

Osztályozott sóder szállítás járdák, kerítések betonozásához ...

Osztályozott sóder.

0-8 sóder szállítás

0-8 sóder szállítás ár rendelés Budapest.

0-8 sóder szállítás áthidalókhoz, járdákhoz, kocsibejárókhoz ...

0-8 sóder szállítás.

0-24 sóder szállítás

0-24 sóder szállítás ár rendelés Budapest.

0-24 sóder szállítás kerítések, ház alapok, támfalak betonozásához ...

0-24 sóder szállítás.

0-16 sóder szállítás

0-16 sóder szállítás ár rendelés Budapest.

0-16 sóder szállítás kerítések, kocsi beállók betonozásához ...

0-16 sóder szállítás.

Folyami sóder

Folyami sóder szállítás.

Folyami sóder szállítás járdák, kocsi beállók készítéséhez ...

Folyami sóder.

Dunai sóder

Dunai sóder szállítás.

Dunai sóder szállítás alapok, kocsi beállók betonozásához ...

Dunai sóder.

Szürke sóder

Szürke sóder szállítás.

Szürke sóder szállítás kerítések, kocsi beállók betonozásához ...

Szürke sóder.

2x rostált sóder

2x rostált sóder szállítás.

0-4 Kétszer rostált sóder szállítás aljzatokhoz, estrich betonokhoz ...

Kétszer rostált sóder.

Bánya sóder

Bánya sóder szállítás.

Bánya sóder szállítás feltöltésre, szerelő betonok készítéséhez ...

Bánya sóder.

Töltő sóder

Töltő sóder szállítás.

Töltő sóder szállítás területek feltöltésére, szerelőbeton alá ...

Töltő sóder.

 
Sóder szállítás

 

1 m3 sóder ára /2023

Sóder:

Ár:

Felhasználás:

0-24 sóder ár

9000 Ft Alap, kerítés, járda, beton

0-16 sóder ár

10000 Ft Födém áthidaló térbeton

0-8 sóder ár

10000 Ft Födém, áthidaló, térbeton

0-4 sóder ár

9000 Ft Estrich, beton, térkövezés

Mosott sóder ár

9000 Ft Alap, kerítés, járda, beton

Osztályozott sóder ár

10000 Ft Födém áthidaló térbeton

Rostált sóder ár

10000 Ft Födém, áthidaló, térbeton

Kétszer rostált sóder ár

9000 Ft Estrich, beton, térkövezés

OLCSÓ Bánya sóder ár

7000 Ft SILÁNY! Nem ajánlom semmire!!!

Töltő sóder ár

6500 Ft Feltöltés, szerelő beton alá
A sóder árak nem tartalmazzák a szállítást

 

Sóder szállítás Budapest

Mennyi 1m3 sóder ára /2023 ?

Mosott sóder ár 9000 Ft/m3, rostált sóder ár 10000 Ft/m3, osztályozott sóder ár 10000 Ft/m3, 2x rostált sóder ár 9000 Ft/m3, folyami sóder ár 9000 Ft/m3, dunai sóder ár 9000 Ft/m3, bánya sóder ár 8500 Ft/m3, töltő sóder ár 7000 Ft/m3.

Hova kérhető sóder szállítás ?

Mosott sóder szállítás, rostált sóder szállítás, osztályozott sóder szállítás, 2x rostált sóder szállítás, folyami sóder szállítás, dunai sóder szállítás, bánya sóder szállítás, töltő sóder szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Nagykovácsi, Telki, Törökbálint, Vecsés, Budafok.

Mennyi a sóder szállítás ár ?

A sóder szállítás ár függ a sóder mennyiségétől és a szállítás helyétől. Az irányárak a weboldalon tájékoztató jellegűek, személyre szabott sóder szállítás árakat telefonon kérhetnek.

Mi a sóder rendelés menete ?

Mosott sóder rendelés, rostált sóder rendelés, osztályozott sóder rendelés, 2x rostált sóder rendelés, folyami sóder rendelés, dunai sóder rendelés, bánya sóder rendelés, töltő sóder rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.

Mennyi sóder kell 1 m3 betonhoz ?

Egy köbméter beton készítéséhez kb. 1.15 köbméter sóder szükséges. A sóder cementigénye 2-3 mázsa/köbméter a felhasználás jellegétől függően.

Melyik az igazán olcsó sóder ?

A rossz minőségű sóderek ára sokszor 2.000 Ft-tal is olcsóbb lehet, de betonozáskor akár 50kg-mal (+4000Ft) több cement kell hozzá köbméterenként, ezért a beton előállítása nem csak drágább, de a gyenge minőségű sóderből készített beton gyakran megrepedezik, felülete felpattog, tartóssága kérdéses ! Ön dönt ...


 
Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest

+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj