Murva ár, murva árak, murva árlista, Budapest

309902614   309660192

Kerti, poros, töltő, dísz, ágyazó, murva, rendelés, szállítás, ár, Budapest

Murva szállítás ár

Murva rendelés, murva szállítás, murva ár, Budapest. A kerti murva 12-20 parkolók kocsibeállók utak terek talapzatának borítására, a poros murva 0-20 utak alapzatának, sáros utak felkeményítésére, térkövezés alapozó rétegének, a dísz murva 5-12 házak, kertek közlekedő részeinek burkolására használható, míg a kövező murva 2-4 és az ágyazó murva 0-5 a térkövezésnél a térkő és a térkővezés alapzata közé terítve a csapadék elvezetésére, útalap murva 20-55 utak alapzatához, töltő murva 0-35 sáros utak feltöltéséhez térkövezés alapzatához, temetői murva sírok köré terítve, a fal murva csak feltöltésre használható.

Kerti murva árak

A kerti murva ár 10000 Ft/m3. A kerti murva szemcséinek mérete: 12-20 mm és 5-12 mm. A kerti murva díszkertek közlekedési területeinek borítására, kerti utak, pihenők kialakítására, autó parkolók felületének lefedésére használható.

Poros murva árak

A poros murva ár 8500 Ft/m3. A poros murva szemcséinek mérete: 0-20 mm és 0-35 mm. A poros murva fizikai adottságai miatt jól tömöríthető, finom szemcséi cementálódnak. A poros murvát utak alapzatának kialakítására használják.

Töltő murva árak

A töltő murva ár 8500 Ft/m3. A töltő murva szemcséinek mérete: 0-20 mm és 0-35 mm. A töltő murva fizikai adottságai miatt jól tömöríthető, finom szemcséi cementálódnak. A töltő murva sáros területek felkeményítésére használható.

Dísz murva árak

A dísz murva ár 11000 Ft/m3. A dísz murva szemcséinek mérete: színe fehér, 12-20 mm és 5-12 mm. A dísz murva díszkertek közlekedési területeinek borítására, utak, pihenők kialakítására, sétányok lefedésére használható.

Ágyazó murva árak

Az ágyazó murva ár 13000 Ft/m3. Az ágyazó szemcséinek mérete: murva 0-5 mm és 2-4 mm. Az ágyazó murva kiválóan alkalmas műfűvel borított felületek készítése során a műfű borítás és az alapzat közötti réteg kitöltésére.

Kövező murva árak

A kövező murva ár 13000 Ft/m3. A kövező szemcséinek mérete: murva 2-4 mm és 0-5 mm. A kövező murva kiválóan alkalmas kőburkolat készítése során a kövezési terület alapzata és a viacolor kövek közötti réteg létesítésére.

Útalap murva árak

Az útalap murva ár 10000 Ft/m3. Az útalap murva szemcséinek mérete: 20-55 mm és 50-85 mm. Az útalap murva fizikai adottságai miatt utak alapzatának kiváló, de sáros területek felkeményítésére nem igazán alkalmas.

Temetői murva árak

A temetői murva ár 10000 Ft/m3. A temetői murva szemcséinek mérete: 4-11 mm és 5-12 mm. A temetői murva díszkertek közlekedési területeinek borítására, dísz utak, pihenők kialakítására, temetőbe a sírok köré használható.

Fal murva árak

A fal murva ár 8500 Ft/m3. A fal murva szemcséinek mérete: 0-65 mm és 0-85 mm. A fal murva jól tömöríthető, finom szemcséi cementálódnak, főként utak, autó parkolók alapzatának kialakítására használják.

Murva rendelés

Murva árak Budapest

Murva árak II.

Murva árak III.

Murva árak XI.

Murva árak XII.

Murva árak XX.

Murva árak XXI.

Murva árak XXII.

Murva árak XXIII.

Murva árak Biatorbágy

Murva árak Budajenő

Murva árak Budakeszi

Murva árak Budaörs

Murva árak Diósd

Murva árak Érd

Murva árak Gyál

Murva árak Halásztelek

Murva árak Páty

Murva árak Szigetsztmiklós

Murva árak Tárnok

Murva árak Telki

Murva árak Törökbálint

Murva árak Vecsés

Murva árak Budafok

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest

+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
IRÁNYÁR KISZÁMÍTÁSA
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj