Kavics ár, Kavics árak, Kavics árlista, Budapest

309902614   309660192

Mosott dísz gyöngy kulé, kavics ár, kavics árak, Budapest

Kavics szállítás ár

Kavics rendelés, kavics szállítás, kavics ár, Budapest. A mosott kavics 24-40, osztályozott kavics 8-16, dísz kavics 16-32 és a gyöngy kavics 4-8 házalapok, kerítések, járdák, játszóterek díszítésére, vízszivárgók, vízgyűjtők készítésére és parkosításhoz egyaránt alkalmas. A mosott kavics, osztályozott kavics, gyöngy kavics, dísz kavics rendelésével kapcsolatos kérdéseikre válaszolunk a fenti telefonszámokon. Mosott kavics szivárgók készítésére, osztályozott kavics dréncsövezéshez, dísz kavics utak járdák díszítésre gyöngykavics parkok, játszóterek lefedésére, kulé kavics és a töltő kavics utak alapzatának készítésére alkalmas.

Kavics ár, kavics árak

A kavics fajtája:

Ár: Felhasználás:

Mosott kavics

10000 Ft Kerti utak parkok, lefedése

Osztályozott kavics

10000 Ft Lábazat díszítés, szikkasztó

Dísz kavics

11000 Ft Járdák parkok díszítése

Gyöngy kavics

10000 Ft Parkok játszóterek lefedése

Kulé kavics

7500 Ft Térfeltöltés, szikkasztó

24-40 kavics ár

11000 Ft Járdák parkok díszítése

16-32 kavics ár

10000 Ft Kerti utak parkok, lefedése

8-16 kavics ár

10000 Ft Lábazat díszítés, szikkasztó

4-8 kavics ár

10000 Ft Parkok játszóterek lefedése

30-65 kavics ár

7500 Ft Térfeltöltés, szikkasztó
A mosott kavics árak, osztályozott kavics árak, dísz kavics árak, gyöngy kavics árak, kulé kavics árak nem tartalmazzák a szállítást !

Mosott kavics árak

A mosott kavics ár 10000 Ft/m3. A mosott kavics szemcséinek mérete: 16-32 mm. A mosott kavics színe lehet szürkés-fekete, vagy sárgás-barna, szemcséi természetes kerekded formájúak. Díszkertek közlekedési területeinek borítására, kerti utak, pihenők kialakítására, autó parkolók felületének lefedésére használható.

Osztályozott kavics árak

A osztályozott kavics ár 10000 Ft/m3. A osztályozott kavics szemcséinek mérete: 8-16 mm. Az osztályozott kavics szemcséi természetes kerekded formájuak maximum 3-4% tört szemcsét tartalmazhatnak. Az osztályozott kavics felhasználható házalapok, kerítés lábazatok mellé, kerti utak, parkok, sétányok lefedésére.

Gyöngy kavics árak

A gyöngy kavics ár 10000 Ft/m3. A tiszta, agyagmentes gyöngykavics fényes, játszóterekre kiváló, szemcséinek mérete: 4-8 mm. A gyöngy kavics óvodák és iskolák udvarának kialakításához, játszóterek zsibongóihoz, fürdőmedencék közlekedő részeihez és a gyepszőnyeg és a beton közlekedők összekötésére használható.

Dísz kavics árak

A dísz kavics ár 11000 Ft/m3. A dísz kavics szemcséinek mérete: 24-40 mm. A dísz kavics felhasználható utak alapzatának, illetve sáros utak felkeményítésére. A nagyobb méretű kavics szemek sziklakertek díszítésnek is alkalmas. A magas talajvíz tartalmú kertekben szivárgó készítésére is felhasználható.

Folyami kavics árak

A folyami kavics ár 10000 Ft/m3. A folyami kavics szemcséinek mérete: 16-32 mm. A folyami kavics ásványi anyag tartalmától függően lehet sárgásbarna vagy éppen szürkés fekete színezetű. Óvodák és iskolák udvarának kialakításához, játszóterek zsibongóihoz, a gyepszőnyeg és a beton közlekedők összekötésére használható.

Dunai kavics árak

A dunai kavics ár 10000 Ft/m3. A dunai kavics szemcséinek mérete: 16-32 mm. A dunai kavics szemcséi természetes kerekded formájúak maximum 3-4% tört szemcsét tartalmazhatnak. Óvodák és iskolák udvarának kialakításához, fürdőmedencék közlekedő részeihez, kerti utak, parkok, sétányok lefedésére használható.

Rostált kavics árak

A rostált kavics ár 10000 Ft/m3. A rostált kavics szemcséinek mérete: 8-16 mm. A rostált kavics felhasználható díszítő jelleggel, házalapok, kerítés lábazatok mellé, a talajvizes területeken víz szivárgó réteg kialakításához, kerti utak, parkok, sétányok lefedésére, kerti medencék köré térelválasztó jelleggel.

Kulé kavics árak

A kulé kavics ár 7500 Ft/m3. A kulé kavics szemcséinek mérete: 30-60 mm. A kulé kavics felhasználható utak alapzatának, illetve sáros utak felkeményítésére. A nagyobb méretű kavics szemek sziklakertek díszítésnek is alkalmas. A mélyen fekvő, magas talajvíz tartalmú kertekben szivárgó készítésére is használható.

Töltő kavics árak

A töltő kavics ár 7500 Ft/m3. A töltő kavics szemcséinek mérete: 45-90 mm. Sok helyen a töltő kavics minősége nem megfelelő, rengeteg apró szemű anyagot, földet sőt még agyagot is tartalmaz. Az ilyen töltő kavics felhasználása nehézkes. A nem kellő tisztaságú töltő kavics funkcionalitása igen kérdéses.

Kavics rendelés

Kavics árak Budapest

Kavics árak II.

Kavics árak III.

Kavics árak XI.

Kavics árak XII.

Kavics árak XX.

Kavics árak XXI.

Kavics árak XXII.

Kavics árak XXIII.

Kavics árak Biatorbágy

Kavics árak Budajenő

Kavics árak Budakeszi

Kavics árak Budaörs

Kavics árak Diósd

Kavics árak Érd

Kavics árak Gyál

Kavics árak Halásztelek

Kavics árak Páty

Kavics árak Szigetsztmiklós

Kavics árak Tárnok

Kavics árak Telki

Kavics árak Törökbálint

Kavics árak Vecsés

Kavics árak Budafok

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest

+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
IRÁNYÁR KISZÁMÍTÁSA