Murva árak, murva szállítás, murva szállítás árak Budapest

219233

30 9902 614;   30 9660 192

Kerti, poros, töltő, dísz, kövező, murva árak, murva szállítás, Budapest

Murva ár, murva árak, murva szállítás, murvaszállítás, Budapest
murva szállítás Budapest, murva szállítás I., murva szállítás II., murva szállítás III., murva szállítás IV., murva szállítás V., murva szállítás VI., murva szállítás VII., murva szállítás VIII., murva szállítás IX., murva szállítás X., murva szállítás XI., murva szállítás XII., murva szállítás XIII., murva szállítás XIV., murva szállítás XV., murva szállítás XVI., murva szállítás XVII., murva szállítás XVIII., murva szállítás XIX., murva szállítás XX., murva szállítás XXI., murva szállítás XXII., murva szállítás XXIII., murva szállítás Biatorbágy, murva szállítás Budajenő, murva szállítás Budakeszi, murva szállítás Budaörs, murva szállítás Diósd, murva szállítás Érd, murva szállítás Halásztelek, murva szállítás Páty, murva szállítás Szigetszentmiklós, murva szállítás Telki, murva szállítás Tököl, murva szállítás Törökbálint, murva szállítás Budafok, murva szállítás Nagytétény, murva szállítás Sasad, murva szállítás Csepel

Murva árak, murva szállítás, Budapest. Termőföld szállítás A murva minősége kiváló, a murva árak olcsók, a murva szállítás 5 m3-es autókkal történik. Az alábbi murva fajtákat szállítjuk: kerti murva, poros murva, töltő murva, dísz murva, ágyazó murva, kövező murva, útalap murva. Murva az alábbi frakciókban kapható murva 12-20, murva 5-12, murva 0-20, murva 0-35, murva 2-4 és murva 20-55. A kerti murva parkolók kocsibeállók utak terek talapzatának borítására, a poros murva utak, térkövezés alapozó rétegének, a dísz murva házak, kertek közlekedő részeinek burkolására használható, míg a kövező murva a térkövezésnél a térkő és a térkővezés alapzata közé terítve kerülhet felhasználásra, az ágyazó murva kocsibeállókhoz, útalap murva utak alapzatához, töltő murva sáros utak feltöltéséhez, temetői murva sírok köré terítve, a fal murva vegyes szerkezete miatt csak feltöltésre használható. A murva felhasználás, a murva szállítás és a murva árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Kerti murva árak, poros murva árak, töltő murva árak, dísz murva árak, ágyazó murva árak Budapest

Murva ár Budapest, murva árak Budapest

A murva fajtája:

Méret:

Felhasználás:

Murva be. ár:

Kerti murva

12-20mm

Kerti utak parkolók lefedése

6500 Ft/m3

Dísz murva

12-20mm

Kerti utak parkolók lefedése

6500 Ft/m3

Kerti murva

5-12mm

Parkok járdák lefedése

6500 Ft/m3

Dísz murva

5-12mm

Parkok járdák lefedése

6500 Ft/m3

Temetői murva

5-12mm

Sétányok lefedése sírok köré

6500 Ft/m3

Kövező murva

2-4mm

Térkövezésnél a térkő alá

8250 Ft/m3

Poros murva

0-20mm

Utak járdák térkövezés alapzata

5500 Ft/m3

Ágyazó murva

0-20mm

Utak járdák térkövezés alapzata

5500 Ft/m3

Töltő murva

0-65mm

Utak járdák lefedése sár ellen

5500 Ft/m3

Fal murva

0-65mm

Utak járdák lefedése sár ellen

5500 Ft/m3

Útalap murva

20-55mm

Utak parkolók alapzatának

6000 Ft/m3

A murva árak nem tartalmazzák a szállítást !

kerti murva árak Budapest, poros murva árak Budapest, töltő murva árak Budapest, dísz murva árak Budapest, kövező murva árak Budapest

Kerti murva szállítás Budapest, kerti murva árak Budapest

A kerti murva br 6500 Ft/m3. A kerti murva árak olcsók. A kerti murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

kerti murva Termőföld szállítás A kerti murva minősége kiváló. A kerti murva árak alacsonyak. Kerti murva szállítás pár napon belül. Kerti murva ár, kerti murva árak, kerti murva szállítás, kerti murva szállítás árak, Budapest. A kerti murva 12-20 és a kerti murva 5-12 színe fehér, szemcséinek mérete 12-20 mm, illetve 5-12 mm között van, szerkezete darabos. A kerti murva 12-20 és a kerti murva 5-12 poros összetevőket nem tartalmaz, ezért nem tömöríthető, sáros utak feltöltésére nem alkalmas. A kerti murva 12-20 és a kerti murva 5-12 díszkertek közlekedési területeinek borítására, kerti utak, pihenők kialakítására, gépkocsi parkolók talapzatának használható. A kerti murva kiválóan használható házalapok, kerítések mellé az esővíz felfröccsenésének megakadályozására, temetőkben a sírok köré terítve. Kutya futtatókba, használni tilos, mert sérülést okozhat. A kerti murva felhasználása, a kerti murva árak és a kerti murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Kerti murva ár, kerti murva árak, kerti murva szállítás, kerti murva szállítás árak Budapest.

Poros murva szállítás Budapest, poros murva árak Budapest

A poros murva br 5500 Ft/m3. A poros murva árak olcsók. A poros murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

poros murva Termőföld szállítás A poros murva minősége kiváló. A poros murva árak alacsonyak. Poros murva szállítás pár napon belül. Poros murva ár, poros murva árak, poros murva szállítás, poros murva szállítás árak, Budapest. A poros murva 0-20 és a poros murva 0-35 színe változó, szemcséinek mérete 0-35 mm között van, szerkezete darabos. A poros murva 0-20 és a poros murva 0-35 poros összetevőket tartalmaz, ezért jól tömöríthető, sáros utak feltöltésére, kocsibeállók, gépkocsiparkolók alsó rétegének alkalmas. A poros murva 0-20 és a poros murva 0-35 viakolorozás talapzatának. A poros murva apró szemcséi idővel cementálódnak, ezért a poros murva felülete még a legnagyobb nyári melegben sem porzik. Külön előnye, hogy a csapadékot engedi elszivárogni, viszon a talajvíz felszínre jutását megakadályozza. A poros murva felhasználása, a poros murva árak és a poros murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Poros murva ár, poros murva árak, poros murva szállítás, poros murva szállítás árak Budapest.

Dísz murva szállítás Budapest, dísz murva árak Budapest

A dísz murva br 6500 Ft/m3. A dísz murva árak olcsók. A dísz murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

dísz murva Termőföld szállítás A dísz murva minősége kiváló. A dísz murva árak alacsonyak. Dísz murva szállítás pár napon belül. Dísz murva ár, dísz murva árak, dísz murva szállítás, dísz murva szállítás árak, Budapest. A dísz murva 12-20 és a dísz murva 5-12 színe fehér, szemcséinek mérete 12-20 mm, illetve 5-12 mm között van, szerkezete darabos. A dísz murva 5-12 kertek közlekedési területeinek borítására,a dísz murva 12-20 kerti utak, pihenők kialakítására, gépkocsi parkolók talapzatának használható. A dísz murva kiválóan használható házalapok, kerítések mellé az esővíz felfröccsenésének megakadályozására, temetőkben a sírok köré terítve. A dísz murva 12-20 és a dísz murva 5-12 poros összetevőket nem tartalmaz, ezért nem tömöríthető, sáros utak feltöltésére nem alkalmas. Kutya futtatókba, használni tilos, mert az álltoknak sérülést okozhat. A dísz murva felhasználása, a dísz murva árak és a dísz murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Dísz murva ár, dísz murva árak, dísz murva szállítás, dísz murva szállítás árak Budapest.

Töltő murva szállítás Budapest, töltő murva árak Budapest

A töltő murva br 5500 Ft/m3. A töltő murva árak olcsók. A töltő murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

töltő murva Termőföld szállítás A töltő murva minősége kiváló. A töltő murva árak alacsonyak. Töltő murva szállítás pár napon belül. Töltő murva ár, töltő murva árak, töltő murva szállítás, töltő murva szállítás árak, Budapest. A töltő murva 0-20 és a töltő murva 0-35 színe változó, szemcséinek mérete 0-35 mm között van, szerkezete darabos. A töltő murva 0-20 és a töltő murva 0-35 poros összetevőket tartalmaz, ezért jól tömöríthető, sáros utak feltöltésére, kocsibeállók, gépkocsiparkolók alsó rétegének alkalmas. A töltő murva 0-20 és a töltő murva 0-35 viakolorozás talapzatának. A töltő murva apró szemcséi idővel cementálódnak, ezért a töltő murva felülete még a legnagyobb nyári melegben sem porzik. A töltő murva külön előnye, hogy a csapadékot engedi elszivárogni, viszon a talajvíz felszínre jutását megakadályozza. A töltő murva felhasználása, a töltő murva árak és a töltő murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Töltő murva ár, töltő murva árak, töltő murva szállítás, töltő murva szállítás árak Budapest.

Kövező murva szállítás Budapest, kövező murva árak Budapest

A kövező murva br 8250 Ft/m3. A kövező murva árak olcsók. A kövező murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

kövező murva Termőföld szállítás A kövező murva minősége kiváló. A kövező murva árak alacsonyak. Kövező murva szállítás pár napon belül. Kövező murva ár, kövező murva árak, kövező murva szállítás, kövező murva szállítás árak, Budapest. A kövező murva 2-4, illetve a kövező murva 0-5 szemcséinek mérete 2-4 mm, illetve 0-5 mm. A kövező murva fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas kőburkolat készítése során a kövezési terület alapzata és a viacolor kövek közötti réteg létesítésére. A kövező murva 2-4 és a kövező murva 0-5 magasabb árának köszönhetően kevésbé használatos, mint az erre a célra használt murva 0-4-nek, pedig a kövező murva 2-4 és a kövező murva 0-5 állagmegőrzési mutatói sokkal jobbak. A kövező murva kiválóan használható műfüves pályák készítésekor a műfű alá terítve. A kövező murva felhasználása, a kövező murva árak és a kövező murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Kövező murva ár, kövező murva árak, kövező murva szállítás, kövező murva szállítás árak Budapest.

Útalap murva szállítás Budapest, útalap murva árak Budapest

Az útalap murva br 6000 Ft/m3. Az útalap murva árak olcsók. Az útalap murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

útalap murva Termőföld szállítás Az útalap murva minősége kiváló. Az útalap murva árak alacsonyak. Útalap murva szállítás pár napon belül. Útalap murva ár, útalap murva árak, útalap murva szállítás, útalap murva szállítás árak, Budapest. Az útalap murva 20-55 és az útalap murva 55-100 színe változó, szemcséinek mérete 0-35 mm között van, szerkezete darabos. Az útalap murva 20-55 és az útalap murva 55-100 poros összetevőket nem tartalmaz, fizikai adottságai miatt nehezen tömöríthető, de állagmegtartása kiváló. Az útalap murva 20-55 és az útalap murva 55-100 főként autóutak kialakítására, kocsibeállók alapzatának használják, de az útalap murva 20-55 és az útalap murva 55-100 nem használható sáros, süppedős területek felkeményítésére. Kutya futtatókba, használni tilos, mert az álltoknak sérülést okozhat. Az útalap murva felhasználása, az útalap murva árak és az útalap murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Útalap murva ár, útalap murva árak, útalap murva szállítás, útalap murva szállítás árak Budapest.

Temetői murva szállítás Budapest, temetői murva árak Budapest

A temetői murva br 6500 Ft/m3. A temetői murva árak olcsók. A temetői murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

temetői murva Termőföld szállítás A temetői murva minősége kiváló. A temetői murva árak alacsonyak. Temetői murva szállítás pár napon belül. Temetői murva ár, temetői murva árak, temetői murva szállítás, temetői murva szállítás árak, Budapest. A temetői murva 5-12 és a temetői murva 12-20 színe fehér, szemcséinek mérete 5-12 mm, illetve 12-20 mm között van, szerkezete darabos. A temetői murva 5-12 és a temetői murva 12-20 temetőkbe sírok kőré, díszkertek közlekedési területeinek borítására, temetői utak, pihenők kialakítására, gépkocsi parkolók talapzatának használható. A temetői murva 5-12 és a temetői murva 12-20 poros összetevőket nem tartalmaz, ezért nem tömöríthető, sáros utak feltöltésére nem alkalmas. Kutya futtatókba, használni tilos, mert az álltoknak sérülést okozhat. A temetői murva felhasználása, a temetői murva árak és a temetői murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Temetői murva ár, temetői murva árak, temetői murva szállítás, temetői murva szállítás árak Budapest.

Ágyazó murva szállítás Budapest, ágyazó murva árak Budapest

Az ágyazó murva br 8250 Ft/m3. Az ágyazó murva árak olcsók. Az ágyazó murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

ágyazó murva Termőföld szállítás Az ágyazó murva minősége kiváló. Az ágyazó murva árak alacsonyak. Ágyazó murva szállítás pár napon belül. Ágyazó murva ár, ágyazó murva árak, ágyazó murva szállítás, ágyazó murva szállítás árak, Budapest. Az ágyazó murva 2-4, illetve az ágyazó murva 0-5 szemcséinek mérete 2-4 mm, illetve 0-5 mm. az ágyazó murva fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas kőburkolat készítése során a kövezési terület alapzata és a viacolor kövek közötti réteg létesítésére. Az ágyazó murva 2-4 és az ágyazó murva 0-5 magasabb árának köszönhetően kevésbé használatos, mint az erre a célra használt kétszer rostált sódernek, pedig az ágyazó murva 2-4 és az ágyazó murva 0-5 állagmegőrzési mutatói sokkal jobbak. Az ágyazó murva kiválóan használható műfüves pályák készítésekor a műfű alá terítve. Az ágyazó murva felhasználása, az ágyazó murva árak és az ágyazó murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Ágyazó murva ár, ágyazó murva árak, ágyazó murva szállítás, ágyazó murva szállítás árak Budapest.

Fal murva szállítás Budapest, fal murva árak Budapest

A fal murva br 5500 Ft/m3. A fal murva árak olcsók. A fal murva szállítás 5 m3-es autókkal történik.

fal murva Termőföld szállítás A fal murva minősége kiváló. A fal murva árak alacsonyak. Fal murva szállítás pár napon belül. Fal murva ár, fal murva árak, fal murva szállítás, fal murva szállítás árak, Budapest. A fal murva 0-20 és a fal murva 0-35 színe változó, szemcséinek mérete 0-35 mm között van, szerkezete darabos. A fal murva 0-20 és a fal murva 0-35 agyagos összetevőket tartalmaz, ezért jól tömöríthető, sáros utak feltöltésére, kocsibeállók, gépkocsiparkolók alsó rétegének alkalmas. A fal murva 0-20 és a fal murva 0-35 viakolorozás talapzatának. A fal murva apró szemcséi idővel cementálódnak, ezért állagát hosszúideig megtartja. A fal murva felülete még a legnagyobb nyári melegben sem porzik. Külön előnye, hogy a csapadékot engedi elszivárogni, viszon a talajvíz felszínre jutását megakadályozza. Az fal murva felhasználása, a fal murva árak és a fal murva szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Fal murva ár, fal murva árak, fal murva szállítás, fal murva szállítás árak Budapest.

Murva árak, murva szállítás, murva szállítás árak, Budapest

Mosott murva, rostált murva, osztályozott murva, folyami murva, szürke murva, bánya murva, szállítás, árak

murva szállítás Budapest., murva árak Budapest. murva szállítás Kerti murva árak, kerti murva szállítás, poros murva árak, poros murva szállítás, töltő murva árak, töltő murva szállítás, dísz murva árak, dísz murva szállítás, kövező murva árak, kövező murva szállítás, ágyazó murva árak, ágyazó murva szállítás, Budapest, Budapest I.kerület, Budapest II.kerület, Budapest III.kerület, Budapest IV.kerület, Budapest V.kerület, Budapest VI.kerület, Budapest VII.kerület, Budapest VIII.kerület, Budapest IX.kerület, Budapest X.kerület, Budapest XI.kerület, Budapest XII.kerület, Budapest XIII.kerület, Budapest XIV.kerület, Budapest XV.kerület, Budapest XVI.kerület, Budapest XVII.kerület, Budapest XVIII.kerület, Budapest XIX.kerület, Budapest XX.kerület, Budapest XXI.kerület, Budapest XXII.kerület, Budapest XXIII.kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Herceghalom, Páty, Remeteszőlős, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Telki, Tököl, Törökbálint, Vecsés. Kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.